​​

Samen bouwen aan de volgende 10 jaar!

Geplaats op: 03-04-2017

“Samen bouwen aan de volgende 10 jaar”

Sebastiaan de Heer, Breggie Uitman en Hans gaan de krachten bundelen. Na 10 jaar van collega’s, concullega’s naar compagnons. 

Waar Hans 20 jaar geleden begon bij organisatieburo Rien van Halen in Dordrecht als chauffeur en uitgroeide tot facilitair operationeel medewerker binnen en buitendienst waar het verzorgen en bezorgen van de partyverhuur centraal stond. Het aansturen en bouwen van grote en kleine evenementen van een statafel tot de technische details.

Sebastiaan is 10 jaar geleden begonnen als zzp’er bij Rien van Halen als collega van Hans. Samen hebben zij de kennis gedeeld. Toen het drukker werd bij Party & More is Sebastiaan samen met Breggie Uitman de partyverhuur gaan uitbreiden.
Nu 10 jaar verder is het tijd om deze 30 jaar ervaring en krachten samen te bundelen.

 

Na 10 jaar samenwerken in de branche zien wij een ideale basis voor de toekomst waar service en klantgerichtheid centraal zal staan. Met een ambitieus team van medewerkers en een breed en landelijk partyverhuur netwetwerk staan wij graag voor u klaar.


Party & More met horeca terras bij Rond om de Graaf

Voor het eerste jaar mag Party & More mee bouwen aan dit prachtige evenement. Op zaterdag 12 augustus kunt u genieten van een hapjes en drankje o op ons gezellige horeca terras op het plein van jumbo...

Lees meer

Party & More met trots sponsor van team Bayards #roparun

Steun dit top team met ons mee! http://teambayards.nl/steun-ons/

Lees meer

Springkussens huurt u bij Party & More Partverhuur!

Wat een leuk nieuws! We hebben er 14 nieuwe springkussens bij. Voor alle evenementen een passend springkussen. Voor meer informatie kijk op onze verhuurcatalogus.  

Lees meer